Badeværelse

Fliser til badeværelset

Valg af fliser til badeværelser, kan være både tidskrævende og svært. De skal trods alt ligge der i lang tid. Vi kan hos MS Byg nemt hjælpe dig videre med, hvilken typer fliser som kan passe bedst ind i dit nye projekt. 

Tip: i mindre rum kan store fliser faktisk give en effekt af et større rum. 

Der er mange spørgsmål, når man bygger nyt badeværelse. Kan vi bygge uden tilladelse? Hvor meget koster det at vådrumsbehandle? Hvornår skal vi tænke gulvvarme ind?

Badeværelser i lejligheder 

Skal du have opdateret dit badeværelse i ejerlejligheden? Badeværelser i lejligheder er ofte i små rum og derfor kræver det optimal indrettelse af rummet. Eksempelvis hvor skal toilettet placeres ift. faldstammen? Alt dette kan vi hjælpe med hos MS byg. Vi har lavet badeværelser i lejligheder siden 2005, især i Aarhusområdet.

Specialist siden 2005

Siden 2005, har MSbyg specialiseret sig i badeværelser og vådrum. Især ombygning og udnyttelse af ekstra kvadratmeterplads i badeværelser er et ønske hos mange lejlighedslejere eller ejere. Ofte er der plads i mange lejligheder til at ombygge/indrette sig anderledes, så eventuelt en selvstændig brusekabine vil muliggøres.

Valg af fliser til badeværelset bør vælges med omhu. Størrelsen på fliserne kan ofte vanskeliggøre processen for projektet, da store fliser til små rum kræver mange skæringer. Mange skæringer af fliser gør mønsteret svært at passe sammen, hvorfor vi også rådgiver omkring valg af den rigtige størrelse af flise til badeværelsesrummet. Generelt kræver flisearbejde meget præcisionsarbejde og håndelag, eftersom fugerne skal være millimeterpræcise ellers ses skævheder tydeligt. Derfor gør altid brug af en håndværker til dette arbejde, da det kræver høj erfaring at udføre.